Woonsupportplus verbindt

Woonsupportplus bestaat uit een team van enthousiaste mensen die elke dag bezig zijn met het sociaal coördineren van renovatieprojecten en het begeleiden van de betrokken bewoners; werk waar wij blij van worden!

Woonsupportplus werkt samen met woningcorporaties, commercieel verhuurders, bouwbedrijven en gemeenten.

Woonsupportplus zoekt en onderhoudt continue de verbinding met alle betrokken partijen: slechts samen bereiken we het beste resultaat. Al tijdens de eerste ontwikkeling van de renovatieplannen denken we mee en zien we waar rekening mee gehouden moet worden tijdens de ontwerpfase van een plan. Hiermee wordt voorkomen dat u later in het traject voor verrassingen komt te staan waardoor plannen aangepast zouden moeten worden.

We ontwerpen het woononderzoek en voeren dit uit onder de bewoners en dragen zorg voor het draagvlaktraject. Tijdens de uitvoering van de plannen worden de bewoners door ons begeleidt. We begrijpen het belang van een goede verstandhouding met bewoners in elke fase van het project.
De communicatie tussen betrokkenen van het project en de omgeving is onderdeel van ons dagelijks werk. In de communicatie sturen we sterk op de juiste verwachtingen bij bewoners. Naar verwachting óf zelfs boven verwachting presteren, zorgt voor een hoge bewonerstevredenheid.

Bewoners ervaren overlast door de renovatie. Om dit voor hen acceptabel te maken, is niet alleen de beperkende maatregel die getroffen wordt van belang; maar juist ook de relatie tussen de bouwlieden en bewoner. Om deze verbinding te creëren geven wij  de bouwlieden onze aandacht door het geven van trainingen, dagelijkse observatie en feedback. Alleen samen zorgen we voor een tevreden bewoner.

Onze communicatie naar de bewoners is duidelijk, op maat en begrijpelijk. We werken veel met visuele communicatie dat spreekt in alle talen. Door inzet van o.a. geavanceerde digitale communicatietechnieken, kunnen we adequaat reageren en anticiperen op vragen van bewoners.
Uit onze onderzoeken blijkt dat woonplezier veel te maken heeft met de omgeving waarin mensen wonen. Woonsupportplus ziet een project als een ideale kans om bewoners met elkaar in contact te brengen. Bewoners verbinden is een vanzelfsprekend onderdeel van onze werkwijze.

We kijken uit naar een prettige samenwerking in de toekomst!

Team Woonsupportplus

Maak hieronder kennis met ons team!
Frank Gommers

Frank Gommers

Procesmanager / Bewonersbegeleiding
Yazmin van Beek

Yazmin van Beek

Bewonersbegeleider
Maria Bulos

Maria Bulos

Office Manager
Arianna Razenberg

Arianna Razenberg

Bewonersbegeleider